Ne kadim, a vedno vžgem.

Poneumljene izpovedi blondinke

« | | »

Z motorko po gmajni

18.06.2015

Nikoli ne bom razumela po kakšni logiki v vseh oglasih za damske vložke in tampone vrtijo poskočno-smejoče mične gospodične, ko bi enostavno morali uporabit ženske vseh vrst in dimenziji, ki z motorkami besno žagajo vse, kar pride na pot in požigajo, kar je še ostalo?

Nihče več me ne bo naplahtal, da lahko v času puščanja krvi skačem z gugalnice in delam kolesa, ki jih že tako ali tako nikoli ne morem. Enostavno bi počasi lahko izpostavili očitno in te smejoče predstavnice pokazali v pravi koži. S konkretnim PMSjem. S podivjanimi navali solz ob povsem vsakodnevnih situacijah, ki kar naenkrat dobijo gromozanske razsežnosti. S strmenjem v ogledalo in stokanjem, kako grozno grde smo. S povsem izropanim hladilnikom. Z možnostjo 17-urnega spanca na dan in z dvema puhastima termoforjema, da intenzivno grejeta tako levi, kot desni jajčnik. In z dejstvom, da karkoli bodo naši moški naredili, takrat enostavno ne bo prav.

Pa saj ne, da bi bile pretirano prepirljive, ampak samo želimo pojasnit, zakaj imamo prav. In ko ob tem namakamo piškot v kozarec toplega mleka tako dolgo, da se zlomi, takrat se v obupu sprašujemo zakaj se slabe stvari dogajajo dobrim ljudem. Grozno je, da pristanemo na stopnji, ko pravzaprav nismo smešne, ampak tako iskrene, da ljudje okoli mislijo, da se šalimo. Če seveda prej ne pobegnejo.

No ja, pretiravat ne smemo. Tako kot ne smejo tisti, ki trdijo, da mi bodo krilca dala krila in da sploh ne bom več tečna. Prikaz realnega stanja bi nam posledično lahko vliv malo upanja, da v tem nismo same, hkrati pa vsem okoli nas blago orisal kakšna je stopnja občutljivosti. Ter v kako debelih volnenih rokavicah morajo delat z nami.

Lahko pa se še naprej pretvarjamo, da so tisti dnevi v mesecu kot nalašč za sprostitev energije, ki se je v nas nabirala zadnje štiri tedne. In ob tem seveda v drvarnice z dvojno ključavnico zaklenemo naše motorke.

YouTube slika preogleda
  • Share/Bookmark
 

Avtor maia, zapisano 18.06.2015 ob 20:24 pod Dogaja mi, dogaja se. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “Z motorko po gmajni”
Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !