Ne kadim, a vedno vžgem.

Poneumljene izpovedi blondinke

« | | »

FitSen

4.06.2015

Obstaja več vrst napihnjenosti. Prva je povzročena ob prekomirnem konzumiranju fižolčkov ali jajc, druga pa ob prekomerni uporabi mučilnih naprav, ki jih najdemo v fitnesu. Seveda ta druga deluje zgolj v kombinaciji s spletno trgovino proteini.si.

Osebno od vseh fitnesov še vedno najraje prisegam na fitnes štručko, vendar pa se mi včasih pripeti, da se znajdem na napačnem kraju ob napačnem trenutku. Vsem srečnežem, ki še vedno ne veste, kako naj bi fitnes izgledal naj povem, da gre za goro človeku neprijazne mašinerije zbrane na enem kupu, ki jo človeško delajo zgolj tisti trije fantje, ki imajo ramena premosorazmerna z razkorakom. Skrbijo pa me izključno taki, ki napihujejo ter kasneje napenjajo svoje mlahave roke in ob tem (očitno nezavedno) kreirajo nekatere izmed najbolj groznih obraznih mimik. Piko na i dodajo mične gospodične, s po mojem mnenju posebno kolekcijo tangic, ki jih ob prepogibanju po čudežu ne žulijo in seveda, z obvezno Chanelovo dolgo obstojno in sijočo mat podlago na ličkih.

Ker več kot očitno nisem dovolj športnice, da bi si lahko kupila športni modrc in še vedno verjamem v komot majice s kratkimi rokavi, sem bila avtomatsko izločena na tiste, ki že s svojo opravo tja ne pašejo. Do o grozljivem dejstvu, da se svojih prstov na nogah ne morem dotaknit, sploh ne govorimo. Celotna ura fitnesa je zame posledično izgledala nekako takole: najprej sem sumičavo gledala okoli sebe, da me ja ne bo kdo videl, potem sem odobravajoče poglede metala tistim, ki so lahko dvignili 9,5 kilsko utež. In to večkrat zaporedoma. Vajo metanja oči sem na različnih napravah ponovila po dvanajskrat in se na koncu zgrudila pod noge mojemu “osebnemu trenerju”, ki je že skoraj začel z uro zdrave prehrane. Ker verjamem v zdravo mero vsega, česar se tako ognjevito lotim, sem gospodiča ustavila še predno je omenil beljakovine.

Napihnjena od zadovoljstva, da sem opravila celo rundo vaj in s prav nič večjimi mišicami, sem (s komaj) dvignjeno glavo odkorakala skozi steklena vrata, kjer sem pustila tretjino ponosa. V bicepsih mi razen pekoče bolečine čez teden ni ostalo prav veliko, sem pa bila deležna posebne lekcije, iz katere sem se naučila, da se v takih prostorih, zaradi tistih dveh tretjin ponosa, ki so še ostale, do nadaljnega ne bom pojavljala.

 • Share/Bookmark
 

Avtor maia, zapisano 4.06.2015 ob 19:47 pod Dogaja mi, dogaja se. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

2 odgovorov na “FitSen”
 1. NuckinFuts - 11.06.2015 ob 23:56

  “Osebno od vseh fitnesov še vedno najraje prisegam na fitnes štručko”
  Malce sem popljuval ekran od smeha. :mrgreen:

 2. maia - 16.06.2015 ob 10:10
  maia

  Hja glej, oči pred resnico si res ne smemo zakrivat :lol:

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !