Ne kadim, a vedno vžgem.

Poneumljene izpovedi blondinke

« | | »

Učna ura kupovanja ženskih gat

29.08.2013

Včeraj sem med sprehodom po mestu, v družbi dveh moških prijateljev, ob nalivu zbežala v prvo veleblagovnico. Največjo, kar jih je v centru. Seveda jaz ne bi bila jaz če ne bi ‘uč metala’ po vsaki izložbi in na široko oprezala za velikimi številkami, znakom za odstotke (za nevedne, %) in besedico off. Ker sem se v takem naprezanju še zelo močno vlekla nazaj, da ne bi mimogrede spet odprla denarnice, me danes boli vrat in skelita obe bedrički.

Kakorkoli, en predstavnik moškega dela se je zapodil v trgovino s smučarsko opremo, drugi pa med spodnjice. Na žalost zima ne spada v moje tri najljubše letne čase, zato sem s Špancem odšla med moške spodnjice. V globoki debati, katere gate so meni najbolj všeč, sva se v trenutku precej razšla … zato me je s svojim velikim egom odvlekel na del z ženskim spodnjim perilom. Tam mi je na vsak način želel zbrati gate, ki bodo ustrezale mojemu okusu. Neuspešno. In tako se je začela učna ura kupovanja ženskih gat z maio, ki sem jo pripravljena deliti tudi z nekaterimi moškimi bralci.

Ženske smo komplicirana bitja. Priznam. Zato so komplicirane tudi naše navade. Priznam še enkrat. Ker je vse tako komplicirano, naj ponazorim še kompliciran izbor ženskega spodnjega perila:

 • Ene vrste gat so primerne za spanje v poletnih mesecih ter so luštne in zelo udobne. So srednjega formata, na njih pa so občasno Hello Kitty, Miki Miška, Snoopy ali še kakšna druga divja zverina.
 • Druge vrste gat so namenjene dnevom, ko plačujemo davke neki višji sili, ki se je odločila, da bomo enkrat na mesec puščale. Te gate so največjega formata in v temnih barvah.
 • Tretje so zelo udobne, ne ravno prikupne in namenjene športnim aktivnostim oz. prekomernem gibanju, če govorim zase. Ter ležernim nedeljam … če še vedno govorim zase. So vseh barv, prav tako večjega formata in zelo raztegljive.
 • Četrte so namenjene zapeljevanju moških možganov (predvsem v spodnji glavi) in vsebujejo veliko čipk, bolj malo prostora za fantazije in od časa do časa nekaj konkretno neudobnih štrikcev. Najdemo jih predvsem v črni, rdeči in v barvi šampanjca.

Tako, to je na kratko vse. Zato, ko boste naslednjič skrivnostno opazovali žensko perilo z moškega dela trgovine ali celo zbirali ženske hlačke, bodite pozorni na zgoraj omenjene napotke. Mogoče vam kateri od njih kdaj pride prav, mogoče boste še vedno mislili samo nase in mogoče vam kdaj uspe kupiti ženske gate, ki jih bo vaša najdražja z veseljem nosila tudi takrat, ko vas ne bo zraven.

 • Share/Bookmark
 

Avtor maia, zapisano 29.08.2013 ob 12:44 pod Aktualni dogodki & problemi, Dogaja mi, dogaja se. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

4 odgovorov na “Učna ura kupovanja ženskih gat”
 1. chef - 29.08.2013 ob 13:41
  chef

  Obleči prvo vrsto gat in to noč ne bova seksala. Z vsemi drugimi sortami bi pa šlo.

  Faking Hello Kitty… kot da bi spal s hčerko.

 2. martina - 29.08.2013 ob 18:19

  Upam,da je “muskelfiber” v bedričkah danes že popustil. Tele praške zgodbice pa kar zažigajo.

 3. lordwales - 30.08.2013 ob 12:05

  Moški res nimamo težav s kupovanjem gat. Izberemo prve s popustom s polic, običajno največje, ker pa ne izbiramo, fašemo včasih tudi manjše, ki začnejo stiskat po nekaj pranjih.

  Moška filozofija je: Kupi ta prvo in uživaj! ( po možnosti najceneje )

 4. maia - 1.09.2013 ob 17:06
  maia

  chef, nisi kos Hello Kitty na dobri riti, pa če si še tako prepričan v svoje sposobnosti.

  martina, popustil je takoj drugi dan – utrjene bedričke :mrgreen:

  lordwales, kratko in simpl :D

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !