Ne kadim, a vedno vžgem.

Poneumljene izpovedi blondinke

| »

Novo leto, nov začetek…

3.01.2008

”Maia hoče blog!!!”mi je začelo v glavi odmevati enkrat v začetku decembra. No ja, bila sem preobremenjena, depresivna, s polno zavestjo odločena da decembra ne maram ter imela en kup dela. Neee ni res, letos sem si rekla d ne bom lagala sama sebi. Pa ja, izgovori, izgovori…enostavno se mi bloga ni dalo narediti.

December je mineval, delo se je nabiralo, a jaz sem odštevala do počitnic. Pa kaj? Kdo pa ne?Tako sem sredi meseca sklenila da bo blog nastal takoj v začetku počitnic. Žal ni, preplavljali so me načrti ki jih je bilo za najmanj dva meseca, a sem jih strnila v 12 dni. Teh 12 dni je izgledala kot cela večnost dokler se sredi tedna nisem zavedla, da jih je pol že okrog. Vem, da lepe stvari hitro minejo, ampak menda ne s tako hitrostjo?? Kmalu sem ugotovila da je novo leto nov začetek, torej najprimernejši čas za nastanek bloga. Idej na prvi januar je bilo dovolj, samo računalnik je bil cca. 5 metrov predaleč od sedežne kjer sem popolnoma nesposobna preživljala preostanek dneva. In sedaj sem tu, pišem svoj prvi blog v življenju in iz te muhe delam slona. Občutek je dober, vse ostalo pa itak ni važno, ne?

watermelon_fresh_by_tina_p.jpg

  • Share/Bookmark
 

Avtor maia, zapisano 3.01.2008 ob 15:43 pod Aktualni dogodki & problemi, miks. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “Novo leto, nov začetek…”
Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !